La’ Team ry

La’ Team ry on vuonna 1997 perustettu Lietoon. 2021 La’ Team yhdistyi kaarinalaisen tanssiurheiluseura Fregolinan kanssa ja kotipaikaksi tuli Kaarina. La’ Team on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenseura ja urheilumuotona on kilpatanssi.
La’ Team on ollut Nuori Suomi -sinettiseura, ja keväästä 2018 alkaen seura on kuulunut mukaan suomalaisen urheiluseuratoiminnan laatuohjelmaan eli Tähtiseura-ohjelmaan. Ohjelman tunnuksena olevan Tähtimerkin seura sai toukokuussa 2018. Auditointi uusittu joulukuussa 2019.

La’ Team järjestää valmennusta eri taitoluokissa ja ikäsarjoissa. Harrastus aloitetaan alkeisryhmässä, johon voi tulla myös ilman paria. Kilpatanssi sopii kaiken ikäisille.

Seuran toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja talkootyönä. Toiminnan ydinryhmän muodostaa 6-henkinen johtokunta, joka koostuu tanssivien lasten ja nuorten vanhemmista. Johtokunnan lisäksi mukana häärii suuri joukko muita vapaaehtoisia vanhempia ja tukijoukkoja.

La’ Team järjestää vuosittain kahdet tanssikilpailut. Tähän asti suurin voimainkoitos kilpailujen saralla olivat syksyllä 2007 järjestetyt kymppitanssin SM-kilpailut, joiden yhteydessä juhlittiin myös seuran kymmenvuotista taivalta kilpatanssin maailmassa.

La’ Teamin tanssijat käyvät myös esiintymässä. Meiltä voit tilata tanssiesityksiä juhliin ja muihin tilaisuuksiin tai vaan ihan päivän piristykseksi.