K-Citymarket

Kupittaan, Länsikeskuksen, Ravattulan ja Skanssin Citymarketit tilittävät seuralle 1,5 % rekisteröityneiden kannattajien Plussa-kortilla Citymarketeissa tekemistä ruokaostoista. Kerryttääkseen sponsorointipottia kannattajan on käytävä rekisteröitymässä koodilla. Kannattajaksi rekisteröityminen ei vähennä henkilökohtaisia tai perheen Plussa-etuja tai pisteiden tai Plussa-rahan kertymistä.

Yhden henkilön kannattajajäseneksi rekisteröityminen liittää koko Plussa-talouden kerryttämään sponsorointipottia, jolloin kaikilla rinnakkaiskorteillakin tehdyistä ostoista kertyy tukea seuralle.

Ohje rekisteröitymiseen:

  1. Siirry osoitteeseen https://plussa.fi/k-plussa/kannata-ja-kerryta
    Kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta.
    Mikäli sinulla ei ennestään ole Plussa-korttia, hae ensin korttia täältä: https://plussa.fi/liity
    Jos sinulla on Plussa-kortti mutta et ole aiemmin kirjautunut Plussa.fi-sivustolle, luo K-tunnus Plussa-korttisi avulla, kun olet kirjautunut ensin jollain Plussa.fi-sivuston ehdottamista kirjautumistavoista.
  2. Kun olet kirjautunut sisään, kannattajaksi pääsee liittymään valitsemalla vasemmalta ”PROFIILI”-otsikon alta ”Sponsorointikohteet”.
  3. Valitse ”Liity kannattajaksi”, lisää kohdenumerokenttään koodi SP0912 ja valitse ”Jatka. Kun seuran nimi on tullut näkyviin, valitse ”Liity kannattajaksi”.