Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa. 

Jäsenmaksu kerätään tammikuussa kaikilta tanssijoilta, sekä syyskaudella kaikilta tuolloin mukaan tulleilta.

Lisäksi jäsenmaksua tarjotaan jokaisen alaikäisen tanssijan huoltajalle. Jäsenmaksu ei ole huoltajalle pakollinen, mutta sen maksamista suositellaan, koska iso osa tanssijoista on alle 18-vuotiaita ja seuralla ei olisi ilman aikuisjäseniä henkilöitä esim. johtokuntaan. Jäsenmaksun maksaneilla 15 vuotta täyttäneillä on äänioikeus seuran syys- ja kevätkokouksessa.

Kaikki ryhmämaksut kerätään kevät- ja syyskaudelta erikseen.

Ryhmämaksu peritään kaikilta seuran ryhmätunneille osallistuvilta tanssijoilta.

Tanssija katsotaan ryhmän vakiojäseneksi sen jälkeen, kun hän on osallistunut kolmannelle ryhmätunnille (toisin sanoen kaksi kertaa voi kokeilla ilmaiseksi).

Ryhmämaksu oikeuttaa osallistumaan yhteen viikottaiseen, ohjattuun ryhmätuntiin. Tarjolla on useita practise- ja tanssiryhmiä kaiken ikäisille ja tasoisille harrastajille.

Kerran perittyä ryhmä- ja jäsenmaksua ei palauteta tanssijalle takaisin, vaikka tanssija lopettaisi tai sairastuisi pidemmäksi ajaksi kesken kautta. Tanssijalla ei ole oikeutta aloittaa uutta kautta tai varata itselleen uutta valmennusta, mikäli hänellä on avoimia laskuja seuralle.

Ryhmämaksun voi suorittaa käteisellä tai pankkikortilla kauden alussa ja kuitti maksusta lähetetään maksajan sähköpostiin. Hinnasto ja aikataulut päivitetään aina seuran nettisivuille.

Ryhmämaksu ei sisällä vakuutusta.Kaikkien kilpailevien tanssijoiden on maksettava Suomen Tanssiurheiluliiton lisenssimaksu kalenterivuosittain.

Ohjeet lisenssin ostamiseen löydät osoitteesta https://info.suomisport.fi/

Mikäli tanssija ei vielä kilpaile ja omistaa tapaturmavakuutuksen, kannattaa omasta vakuutusyhtiöstä tarkastaa, korvaako vakuutus kilpaurheilulajin harjoittelussa tapahtuneet vahingot.

Jos omaa vakuutusta ei ole, harjoittelua varten kannattaa ostaa ns. harjoituslisenssi (H-lisenssi). Seura suosittelee tätä vahvasti!

Pyydän, että palautat ilmoittautumislomakkeen tanssisalissa sijaitsevaan lukittuun harmaaseen postilaatikkoon.

Tanssijoiden tiedot kootaan Tanssiurheiluliiton Dancecore –jäsenrekisteriin, jonne merkitään tanssijan nimi, hetu, kotiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, sekä mahdollisen huoltajan nimi, hetu, puhelinnumero sekä osoite ja sähköpostiosoite. Henkilötunnuksen luovutusta varten on erillinen suostumuslomake. Seura ei säilytä kenenkään henkilötunnusta, eivätkä ne ole seuran jäsenten luettavissa rekisteröinnin jälkeen.

Rekisterin päivitysoikeus on seuran sihteerillä ja jäsenvastaavalla. Jokainen tanssija voi tarkistaa ja muuttaa Dancecoressa omia tietojaan, ja tämän ohjelman kautta hoituu pääsääntöisesti myös kilpailuihin ilmoittautumiset.

Linkki tähän Tanssiurheiluliiton ylläpitämään ohjelmaan löytyy seuran sekä myös liiton nettisivuilta.

Seuran virallinen tiedotuskanava on seuran nettisivut, vaikka joitakin tiedotteita välitetään myös sähköpostitse ja äkilliset tuntien peruutukset ym. ilmoitetaan joko teksti- tai WhatsApp –viestillä.

Seuralla on myös Facebook- sekä Instagram sivustot, mutta ne toimivat pääasiassa seuran julkisina valokuva-albumeina.