Ammattivalmennus

Seuran ammattivalmentajina toimivat lattareissa Mikko Kaasalainen ja Adrienn Fitori, sekä vakioissa Mika Jauhiainen ja Nitta Iliev.

Mikko Kaasalainen ja Adrienn Fitori ovat tanssineet yhdessä v. 2003 lähtien ja he ovat saavuttaneet useita suomenmestaruuksia, Pohjois-Euroopan mestaruuden, EM-pronssia sekä Latinalaistanssien maailmanmestaruuden v.2015. He ovat saaneet myös monia kansainvälisiä tunnustuspalkintoja ja kunniamainintoja kilpailuista ympäri maailmaa. Maailmanmestaruuden jälkeen he ovat jatkaneet tanssia opettajina, kouluttajina ja showtanssijoina. He ovat kumpikin certifioituja ammattilaisopettajia ja toimivat myös aktiivisesti tuomareina kilpailuissa.

Mika Jauhiainen ja Nitta Iliev tanssivat myös urallaan pitkään yhdessä. He saavuttivat parina kahdeksan vakiotanssien suomenmestaruutta, ja lisäksi he edustivat Suomea menestyksekkäästi EM- ja MM-kilpailuissa, sekä voittivat arvostetun Blackpool Rising Star -kilpailun.
Mikalla on WDSF:n korkein ammattivalmentajatutkinto vakiotansseissa, sekä toiseksi korkein tutkinto lattareissa. Nitta on suorittanut kotimaisen STOL-tutkinnon lisäksi IDTA:n Licenciate-tutkinnon. He molemmat toimivat myös aktiivisesti tuomareina kilpailuissa.